Monday, August 2, 2010

Mens jeg venter!

Denne bloggen er opprettet på grunn av ekstrem spenning! 
Jeg er så heldig at jeg har fått en katt i familien og jeg er altfor spent og utålmodig her i "utlendighet". Så for å bruke denne spente energien til noe konstruktivt som omhandler prosessen og forberedelsene det er å få/ha en katt så lager jeg denne bloggen. 

Jeg får først leiligheten min i Oslo i midten av september og det er først da jeg kan ta i mot dem, så det er en stund å vente! Men i mellomtiden (innemellom all jobbingen denne sommeren) gjør jeg research: Jeg leser masse om rasen, om kattehold generelt, helse og dyrlege informasjon, jeg titter i online butikker og ser på priser på kattebakker, kattemøbler og vannskåler etc, melder meg inn i diverse online communities spesifikt for rase. I det hele tatt forsøker å være så oppdatert og forberedt som man kan bli, slik at jeg er trygg og kan gi de beste muligheter for kattene når de kommer! (Og kanskje hjelpe andre kommende katteeiere i prosessen?)Det som er sikkert er altså en helt fantastisk liten Devon Rex gutt! Jeg er i kontakt med en veldig snill og hjelpsom dame som eier et lite cattery i Oslo og det har bare vært en fryd å være i kontakt med henne. Jeg gleder meg som besatt til å komme på besøk å se de alle sammen!


I tilegg gleder jeg meg også masse, til å reise en tur utenfor Oslo for å besøke en Sphynx dame og hennes familie.. Så får vi se hva som er neste kapittel!

Følg med på eventyret til operakattene. I ventetiden - om rasene & annen katte info - fra de kommer hjem - den første tiden i sin nye familie - og operakattenes kommende eventyr ! -  Stay tuned!2 comments: