Sunday, January 2, 2011

Christa's fremskritt!

Da Christa kom til Grønland sov hun under dynen til Angelica første natten og etter enda 2 dager så sov hun og lekte masse med Amadeus. Men hun var litt sjenert og "sær" når det kom til kontakt, hun kom ikke å sov på fanget på lik linje med tøffe Amadeus, men sov som regel i kurven sin. Men hun elsket å følge/hjelpe til med en hver aktivitet Angelica foretok seg. (Man går ikke på do alene her i huset!) Å sove på fanget eller løftes opp var ikke noe Christa ville så mye.

Men for noen måneder siden startet hun å sove på fanget til Angelica sammen med Amadeus (om Angelica hadde sittet stille i lang tid å sett på Doctor Who på dataen). Angelica var veldig tålmodig fra starten og tvang henne aldri til noe og det har betalt seg. Nå kommer Christa ofte opp i stolen og tråkker i vei på Angelica før hun legger seg i armkroken med magen lett blottet og lukker de store øynene sine så det ikke ser ut som hun har noen. (Hvordan klarer hun det?) Og tillater ofte at om man løfter henne opp på fanget når hun går forbi stolen, så legger hun seg ned og maler som en alt.

Ellers er hun svært tøff til å være så sjenert som hun virker. Hun pleier å dusje sammen med Angelica innemellom. (Christa dufter herlig og aloevera-friskt etterpå, siden hun har sin egen katteshampoo). Og oppfører seg slett ikke som en katt som er redd vann. Ellers skal det nevnes at siden Angelica ble advart av Christa's første mor i mot at Christa liker å leke/plaske med vann. Så nå står den store vannskålen inne i dusjen. Så kan hun plaske i vei :P (I dag tidlig fant hun dog en kanne med vann på bordet som hun helte ut på gulvet etter mye moro. Det syntes ikke Angelica var like festlig å tørke opp! hehe....!)


Amadeus og Angelica elsker Christa <3

No comments:

Post a Comment